Your Cart

Är det något du undrar? Då är du så klart välkommen att ringa till oss: 010-228 15 60

Försäljningsvillkor

Försäljnings- och Leveransvillkor för Nellca AB

Flux följer leveransbestämmelser enligt Alem 09, utarbetade av Elektriska Installatörsorganisationen, EIO och Sveriges Elgrossister, SEG, med följande tillägg:

Betalningsvillkor

Om kreditvillkoren uppfylls så gäller 30 dagar netto. Efter förfallodagen debiteras dröjsmålsränta om 12%

Skräddarsydda, kund och projektunika produkter debiteras med 50% innan tillverkning startar och 50% enligt ovan.

Frakt

Nellca levererar fritt fabrik inom Sverige, d v s fritt vårt lager i Jakobsberg.

Returer / Återköp

Nellca godkänner returer av standardprodukter inom 30 dagar från leveransdatum. Returer skall återlämnas i obegagnat skick, i obrutna och hela orginalförpackningar för att dgodkännas som retur. Returer av specialanpassade armaturer godkännes ej.

Returavgift debiteras med minst 30% av fakturerat varuvärde. För godkänd retur, fyll i vår returföfrågan i länken nedan. Du erhåller då ett returnummer och blir sedan omgående kontaktad av vår kundsupport för att gemensamt upprätta en retursedel. Vid återköp betalas returfrakten av köparen.

Obs: Vi tar inget ansvar för varor som kommer till oss utan godkänd retursedel, komplett med erhållet returnummer.

Giltighetstid offerter

30 dagar eller annan tid som anges på offerten.

Reklamationskostnader

Efter av Nellca godkänd reklamation ersätter vi kund för skäliga omkostnader i samband med åtgärd. Extra ersättning för svåråtkomlig installation (installationshöjd över 3 meter eller på annat sätt försvårad eller begränsat åtkomst) utgår ej, inte heller för timkostnad utöver normal dygnsarbetstid (07:00 – 17:00 vardagar).

Lagerkostnad

Om kund fördröjer leverans och godset är skrymmande förbehåller vi oss rätten att debutera en lagerkostnad om 500 kr per påbörjad kalendermånad och pall.

Vite

Eventuella krav på vite vid fördröjd leverans från Nellca AB måste förtydligas och skrivas på av både parter vid order för att godkännas.

 

-

-