Laddar in

VI ÄR NELLCA

Kreativ belysningstillverkare
med full koll på teknik

Hej!

Vad kul att du vill lära känna oss lite bättre!
Det är vi som är Nellca. En kreativ belysningstillverkare med full koll på teknik.

Tillsammans med elinstallatörer, arkitekter och ljusdesigners skapar vi hållbara, lättinstallerade produkter och vackra, funktionella ljussättningar.

Belysning från Jakobsberg, Stockholm, Sweden
I Augusti 2018 flyttade vi vår produktion och utställning till det gamla bageriet på Åkervägen i Jakobsberg. Här tillverkar vi de flesta av våra armaturer. Både det du hittar i vårt standardsortiment, men även projektanpassade, skräddarsydda eller unika specialarmaturer vi tar fram tillsammans med dig.

Att producera lokalt i Sverige ger oss möjlighet att vara snabba och flexibla. Det ger dig möjlighet att få exakt det ljuset du vill ha. Färgtemperatur, styrka, ljusspridning eller styrning är exempel på sådant vi enkelt anpassar efter dina önskemål. Du kan även få armaturerna lackerade i valfri RAL-färg. Eller helt skräddarsydda till ditt projekt.

Ska vi hjälpas åt att göra världen ljusare?
Du har idéer, visioner eller utmaningar. Vi har tekniken, erfarenheten och kunskapen. Tillsammans skapar vi lösningar som gör världen ljusare. När du jobbar med oss ska du inte bli förvånad över en del galna, kreativa inslag och förslag. Vi har lärt oss hitta enkla lösningar på komplicerade problem.

Vi är här för att hjälpa dig. Hos oss får du stöd och support, från de första idéerna till en slutförd installation.

Välkommen till lekstugan!
Visste du att vi har en egen protypverkstad? Dom som har varit och besökt oss på brukar med glittrande ögon kalla den för ”lekstugan”. Här kan vi utföra de flesta arbeten i metall, plast eller trä. Det är här vi tar fram nya, eller vidareutvecklar en produkt för att passa till ditt projekt.

Det ska hålla. Det ska gå att laga.
Vi vill tillverka produkter som håller. Vi tycker det är fel att slänga något bara för att en någon komponent gått sönder. Därför tillverkar vi bara produkter som går att reparera.

Blev du nyfiken?
Hör av dig! Vi längtar efter att få hjälpa dig.

Vi är Ljusnördar..

..på riktigt

Lasse Evavoll

.. / Försäljning

Lasse har arbetat med profesionell belysning i 35 år. Han är vår stjärna på att ta

Tfn:

E-post

Magnus Andersson

.. / Försäljning

,,

Tfn:

E-post

Måttanpassade
LED-lister!

Läs mer här

BLI AVTALSKUND?

Läs mer här

Måttanpassade
LED-lister!

Läs mer här